Vedder

Stucadoorsbedrijf

”Van idee naar werkelijkheid”

Veelzijdig stukadoor

Vakmanschap, kwalitatief & deskundig

Direct meer info?

Wij informeren u graag

Decoratief stukadoor Heerhugowaard

Voor een hoge kwaliteit decoratief en traditioneel stucwerk gaat u naar Stukadoorsbedrijf Vedder met name actief in Noord-Holland. Gevelafwerking, betonlook muren, naadloze badkamers, waar het ook om gaat, wij zien in elke wens een uitdaging! Voor het mooiste decoratieve stucwerk combineren wij speciale stuctechnieken met bepaalde materialen voor schitterende effecten. En dat gaat verder dan enkel muren stuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een exclusief gestuukte open haard? Hoogwaardige producten die wij veel toepassen bij decoratief stucwerk zijn Tribe, Icopal, Novacolor en Microtopping. Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven, denk aan aannemers. Met onze ruim 25 jaar ervaring en zeer uitgebreide materialenkennis kunnen wij als geen ander persoonlijke ideeën concretiseren en realiseren. Ook die van u!

4,0 score
21 januari 2018

Peter heeft een goede kijk op kleuradviezen en weet dit ook goed over te brengen. Echte vaklui, vanaf begin tot eind. De eerste dag alles netjes afplakken en voorstrijken. Daarna alle muren in onze woning voorzien van een mooie spachtel en dat binnen 4 dagen tijd! Tot slot alles netjes opgeruimd. Het eindresultaat mag er wezen, mijn vriendin en ik zijn er uitermate tevreden over! Kortom, vakwerk tegen een scherp tarief!

Ritzo Holtman

Vedder Stucadoorsbedrijf in het kort:

N

Gepassioneerd

N

Decoratief talent

N

Tevreden klantenkring

N

Gebruik hoogwaardige producten

N

Zeer uitgebreide materialenkennis

i

Offerte op maat

Na afspraak

Heeft u zelf een idee?

Wij maken ideeën werkelijkheid

06-29510750

Bel ons voor de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over stucwerk in Noord-Holland?

Neem gerust contact op met Vedder Stucadoorsbedrijf. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Wij o.a. werkzaam in Bergen, Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar, Den Helder, Egmond aan Zee, Heiloo, Sint Maarten, Obdam en Hoorn.

=

Vedder Stucadoorsbedrijf

KvK: 37109622

06-29510750

Bel ons

[email protected]

Stuur ons een bericht

Volg ons op:

Vrijblijvend teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.