Over

Over Stukadoorsbedrijf Vedder

‘Hoe is dat in godsnaam mogelijk?’

Deze vraag is precies waarvoor we het doen, die verwonderde blik na afronding van ons stucwerk. Mensen zijn verrast als ze de creaties van Stukadoorsbedrijf Vedder (2004) zien. Bij ons is stucwerk dan ook meer dan slechts een muurtje uitvlakken. Het ambachtelijke vakmanschap dragen wij nog hoog in het vaandel. Wij weten aan welke kwaliteitseisen duurzaam en fraai vormgegeven stucwerk moet voldoen. Deze stevige basis van traditioneel vakwerk maakt dat wij prachtig decoratief stucwerk vervaardigen. Schitterende creaties door onze stuctechnieken te combineren met verschillende materialen. Vooral de betonlook muren en meubels en naadloze badkamers zijn populair bij onze klanten. Er zit gevoel in en dat zie je.

Dat gevoel zit ook al ruim 25 jaar in zaakvoerder Peter Vedder, op jonge leeftijd gegrepen door de magie van het stuken. Een ‘ouderwetse vakidioot’ waar u als klant absoluut uw voordeel mee doet. Op ieder project trots zijn, dat is altijd zijn streven. Door jaarlijkse bijscholing, trends nauwgezet volgen is hij in staat om klanten blijvend te verrassen.

“Van idee naar werkelijkheid.”

– Peter Vedder, eigenaar

Wij bieden de volgende diensten aan:

N

Gebruik hoog stucwerkwaardige producten

N

Naadloze badkamers

N

Traditioneel stucwerk

N

Betonlook muren

N

Sierpleisters

N

Isolatie buitengevel

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden?

Neem gerust contact op met Vedder Stucadoorsbedrijf. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Wij o.a. werkzaam in Bergen, Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar, Den Helder, Egmond aan Zee, Heiloo, Sint Maarten, Obdam en Hoorn.

=

Vedder Stucadoorsbedrijf

KvK: 37109622

06-29510750

Bel ons

contact@stukadoor-heerhugowaard.nl

Stuur ons een bericht

Vrijblijvend teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.